Η Εταιρεία

Το πρώτο όχημα Isuzu
Περισσότερα από 80 χρόνια έχουν περάσει από τότε που το πρώτο όχημα ISUZU βγήκε από το Ιαπωνικό εργοστάσιο στο δρόμο, ένα γεγονός που σημάδεψε την αρχή της σταθερής ανοδικής πορείας της ISUZU μέχρι το σημερινό σημείο που αναγνωρίζεται ως η πιο επιτυχημένη κατασκευάστρια εταιρεία φορτηγών & λεωφορείων.

Κινητήρες Isuzu 
Για παραπάνω από 65 χρόνια η ISUZU αφιέρωσε μεγάλο μέρος της έρευνας και της ανάπτυξης στους κινητήρες diesel για να αναγνωριστεί ως η πρωτοπόρος εταιρεία της Ιαπωνίας όσον αφορά στις τεχνολογικές καινοτομίες. Σήμερα η εταιρεία κατασκευάζει περίπου 60 μοντέλα κινητήρων diesel για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και την κίνηση οχημάτων από 1.000 κ.εκ μέχρι 30.000 κ.εκ. Η συνολική παραγωγή ξεπερνά τα 16.000.000 μονάδες ! Η ISUZU είναι ο κορυφαίος προμηθευτής πετρελαιοκινητήρων των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου.

Η Isuzu στην Ελλάδα
Από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, τα φορτηγά ISUZU πάντα είχαν σαν στόχο να προσφέρουν τα μέγιστα στον ιδιοκτήτη και τον οδηγό τους. Η σειρά των ελαφρών φορτηγών ήταν πάντα ευέλικτη, άντεχε στη σκληρή χρήση και ταίριαζε απόλυτα στις απαιτητικές συνθήκες της Ελλάδας.

Σειρά Λεωφορείων ISUZU Polis
Σήμερα τα λεωφορεία ISUZU Polis, και συναρμολογούνται στην Τουρκία, προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη λύση για ιδιώτες και τουριστικούς στόλους προσφέροντας κορυφαία ευελιξία για αστικές μεταφορές προσωπικού αλλά και την απαιτούμενη δύναμη για τις μεταφορές εκτός αστικού κύκλου.

Είτε είσαι οδηγός, ιδιοκτήτης ή υπεύθυνος για έναν ολόκληρο στόλο λεωφορείων, δεν μπορείς να αφήσεις το ISUZU POLIS έξω από τις επιλογές σου. Κάθε λεωφορείο εγγυάται την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία, τη δύναμη και την οικονομία που απαιτεί μια σύγχρονη επιχείρηση.

petros-petropoulos

Comments are closed.